Cara penulisan lokasi file

Sebenarnya aku dah pergi dah pun ke amarika, england, brasil, greece, ireland, portugal, china, japan, thailand dan bla, bla, bla... cuma baru arinih aku nak bagitau korang semua dalam facebook aku nih. Selama nih aku pendamkan jer dalam hati aku sebab taknak menunjuk-nunjuk.

Yang paling best sekali, aku pergi tmpt diorg tak payah pandai english langsung pun, aku ajar je diorg bahasa melayu senang nak berkomunikasi. Akukan bodoh berbahasa inggeris, tak mcm orang buat MLM pandai2x bermultibahasa.

Kalau korang tak pernah dengar cerita, nampak beno korang tak pernah sampai ke sana.

Member aku nama dia izzati duk kampung jer. Tak buat bisnes MLM gak. Pun dah merantau seluruh dunia. Dia tak pernah pun bagitau orang lain dia dah pergi seluruh dunia. Dia cuma whatsap kat linda jer bagitau dia dah pergi seluruh dunia. Yang lenlain tahupun sebab linda yang cerita kat kitorg. Rileks jer.

Tapi yang paling sirius aku pergi tak guna duit buat MLM ke apa ke itu ke ini ke.  Cuma duit gaji aku yang tak sampai 5ribu pun. Seelebihnya bos yang antor gi sana sini ngan kompeni trip.

3 comments:

  1. Alhamdulillah tulah namanya rezki...Kalo Allah nak bagi macam2 cara boleh dapat...terbaiklah emey...kalo g german lg jgn lupa belikan aku boot adolf hitler hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. carik kat golok yat, hitler pernah sampai sana dah.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete